•  

   

   

   

   

   

   

  www.grand-halleux.be

  enjoy belgian ardennes ...

   

   

   

   

   

   

  www.grand-halleux.be

  enjoy belgian ardennes ...

   

   

   

   

   

   

   

  www.grand-halleux.be

  enjoy belgian ardennes ...

   

   

   

   

   

   

  www.grand-halleux.be

  enjoy belgian ardennes ...

 • VC Hallonien

  Passie

  Wielerclub "Vélo Club Hallonien" is een van de organiserende clubs. Ze is aangesloten bij de Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles onder inschrijvingsnummer Matricule RLVB-FCWB 52012001.

   

  VC Hallonien is een vereniging zonder winstoogmerk. Ondernemingsnummer 0844.923.646.

   

  De club werd opgericht door José Bruyère uit Grand-Halleux, die in 1997 "een sportactiviteit voor jongeren wilde organiseren en de inwoners van Halleux wilde samenbrengen rond een sportief project ten voordele van liefdadigheidswerken".

   

  Al snel koos de club ervoor het Centre Médicalisé Héliporté van Bra/Lienne, opgericht door Dr. Maquoi, te ondersteunen.

   

  Zo komt het dat het dorp Grand-Halleux, samen met talloze vrijwilligers en clubs uit aangrenzende gemeenten, al meer dan 20 jaar op paasmaandag La Hallonienne organiseert, tot groot plezier van de deelnemers en de vrijwilligers.

   

  In 2017 is de mountainbikedag op paasmaandag uitgebreid tot een sportief weekend. Het tracé van de klassieke mountainbikewedstrijd "La Hallonienne" staat voortaan open voor traillopers op zaterdag en voor mountainbikers op zondag. De Vereniging van Brandweerlui van Vielsalm werkt mee aan de organisatie van de mountainbiketocht.

   

  Wij zullen u op de eerstvolgende editie dan ook graag met open armen ontvangen.

 • Onze sponsors

  Bedankt voor uw steun!

  ×
  Terms & Conditions
  BESCHERMING VAN HET PRIVE-LEVEN
  
  Bij het bezoek op een website, dus ook op de onze, worden verschillende gegevens automatisch geregistreerd. Het gaat b.v. over het ID-nummer van uw computer, de uurtijd van uw bezoek, de duur, de bezochte pagina's, het datum van uw bezoek, enz. Wij verplichten ons deze gegevens enkel maar te gebruiken in het kader van de analyse en de verbetering van onze website. Wij verplichten ons ook deze gegevens niet verder te geven aan derden.
  
  Elke persoon die zijn identiteit bewijst, heeft het recht op toegang tot zijn persoonlijke gegevens en op verbetering ervan mits gedagtekend en ondertekend verzoek. Hij kan zich eveneens verzetten tegen het gebruik van zijn persoonlijke gegevens. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites naar welke we een link leggen.
  
  ALGEMENE VOORWAARDEN
  
  Onze algemene voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar.
  
  IMPRESSUM
  Copyright 2017 - Alle rechten voorbehouden
  
  Verantwoordelijke uitgever:
  Nicolas Graff
  
  Made by Web-2-Go & Mathie Consulting
  www.mathie-consulting.com
  
  Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en videos alsook de indeling ervan op deze website vallen onder de bescherming van de auteursrechten en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden gekopieerd worden, noch verdeeld, noch veranderd, noch aan derden overhandigd worden. In deze website worden bovendien afbeeldingen gebruikt, waarvan het copyright aan derden toebehoort.
  Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten ervan geen garanties bieden voor de nauwkeurigheid en/of foutloze inhoud ervan. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die direkt of indirekt door het gebruik van deze website zou ontstaan.
  
  Het geestelijk eigendom dat in deze website is opgenomen, is beschermd. Door het online plaatsen van deze website geven de producenten geen toestemming om dit eigendom door derden te laten gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor de inhoud (tekst, afbeeldingen, links) inclusief gebruiksrechten) die door de klant en zijn redacteurs ingevoerd worden.
  
  Fotos La Hallonienne by Arnaud Siquet